?> Historiku – EUROKOS

Historiku

Historiku

Kompania EUROKOS është themeluar në vitin 2000 në Prishtinë të Kosovës. Si pasojë I një ndryshimi demokratik në sitemin e qeverisjes së Kosovës, EUROKOS është rritur nga ajo që mund të përshkruhet si një fillim I thjeshtë e duke dale si një nga kompanitë udhëheqëse në ndërtimin e rrugëve sot.
Si rezultat I ndryshimeve në Kosovën e pas vitit 1999/2000 kërkesat per ndërtim ishin të shumta e vecanërisht në fushën e ndërtimit të rrugëve. Ndërtimi ka qënë pjesë e jetës sonë,dhe siç mund të imagjinoni fillimi nuk ka qënë I lehtë,por me mund,vendosmëri,imagjinatë dhe ambicje Eurokos është shfaqur si një kompani udhëheqëse në këtë fushë.