?> Stafi – EUROKOS

Stafi

Stafi

Me një staf menagjmenti shumë të motivuar e të kualifikuar, personeli ynë është I përkushtuar për ti ofruar klientëve tanë nje produkt me kualitet të lartë. Sot Eurokosi ka një fuqi puntore prej 350 personave. Ne posedojmë një larmi të gjerë aftësish të specializuara në teknologjinë e lartë moderne të ditëve të sotme. Si rezulutat I menagjmentit profesional dhe I përkushtimit të forcës puntore ne vazhdojmë të rritemi dhe zhvillohemi më shumë çdo ditë.