?> Na kontaktoni – EUROKOS

Na kontaktoni

Na dërgoni mesazh
Ne jemi gjithmonë në kërkim të njerëzve të talentuar, pasionantë - si profesionistë të eksperiencuar dhe të diplomuar - përgjatë një fushe të gjërë të disciplinave. Ne dëshirojmë individë që ndajnë vlerat tona thelbësore.

Eurokos - Prishtinë

Eurokos - Prishtinë

Magjistralja Prishtine-Ferizaj

Fshati Cagllavice PN

10000 Prishtinë - Kosovë

+381 38 247 016 / +381 38 542 272

info@eurokos.net

+381 38 542 272

Mon – Sat: 9:00 – 18:00

Eurokos - Shqipëri

Bulevardi Zogu I, Tirane

+355682020321

infoal@eurokos.net